Oppslukt av hverdagen

Skjermbilde 2017-10-01 kl. 15.57.07.png

Sju dager siden sist vi pratet, det må være min personlig rekord her på bloggen. Bildene over oppsummerer uken vår nogenlunde, har rett og slett ikke vært en flink blogger denne uken, hehe! Jeg og mr. Right ligger rett ut i daybed'n som noen feite mopser, akkurat stappet i oss søndagstaco med Black List på skjermen. I dag er det lov å være lat! Og jeg er så mett at det gjør vondt i magen, angrer på den store donutsen nå. Lærer aldri :-)

Vi hører så godt nabobarna her vi ligger, de roper og leker i hagen vår med King. Ser han nesten ikke lenger om dagen, bare når de har drikkepause. Koselig at lille ungen vår har fått seg venner! Det er så fint å se at vår nye hverdag former seg til noe vi trives med. I går ble vi lovet av værgudene at regnet skulle komme, ironisk nok gledet vi oss til nettopp det (lol). Men regndråpene nådde aldri helt frem, og vi våknet opp til solskinnsvær. Skal ikke klage!

Må jo nevne allikevel at vi handlet inn kaffemaskin til morgenkos på sengen... Husker dere jeg tipset om kaffemaskin på soverommet? Det beste interiørtipset jeg har å komme med, ingen fancygreier, men en sann hverdagsluksus! Jeg vet at jeg nevnte for dere sist at kaffe er byttet ut med juice, men jeg lover å drikke kun en liten kopp om dagen bare. Ikke sju kopper, stresser ihjel og sånn.

Ha en lat søndag enn så lenge ♥ Hold dårlig samvittighet unna.

FullSizeRender.jpg
Denice Hagen