Hverdagsbilder & forrige uke

God mandag fra en opplagt kyprioter! Formen er ikke helt på topp, høyre side av ansiktet har hovnet opp. Visdomstenner ikke er noe gøy altså, det tar litt knekken på matinntaket mitt også. Kanskje like greit så går jeg ned et par kilo også, hadde ikke gjort noe! :-) Viktig å se positivt på det...

Skjermbilde 2017-10-13 kl. 16.54.16.png
Skjermbilde 2017-10-16 kl. 08.48.49.png

Forrige uke gikk alt i ett, masse å gjøre og det er slik jeg liker det aller best! Kjeder jeg meg for mye, blir jeg ikke helt meg selv. Da begynner jeg å tenke masse og det fører meg ikke alltid til et bra sted. Noen som kjenner seg igjen? Ellers har vi kost oss denne uken og har hatt det fint både på jobb og hjemmefronten, det er som regel det hos oss ♥ På torsdagskveld hadde vi en date night på en kinesisk restaurant. Atmosfæren var så bra at vi måtte prøve ut maten også, men den ble som vi trodde - helt ok. En ting vi har blitt ekstremt flinke til i det siste, er å koble fullstendig av. Tipset er å legge igjen telefonene hjemme, vi er faktisk blitt helt nazi på det. 

Denne uken skal jeg fortsette å jobbe på, lage minner med guttene mine og drømme meg inn i fremtiden. Jeg vil ikke gå inn i detaljene, ikke før jeg er klar :-) 

Lag dere en fin uke enn så lenge!

Denice Hagen