En liten pause fordi...

Skjermbilde 2017-10-18 kl. 17.38.28.png

Vakre Kypros. Jeg blir aldri helt vandt til den daglige solnedgangen som foregår her før klokken tikker 19:00. Folk tar bilder og filmer hverandre foran solnedgangen, føler meg litt creepy som står og observerer de fra avstand. Som en lokal dame liksom, tenk det. Endelig føler jeg meg hjemme her, og jeg får en slags ro av å kunne føle det. Jeg blir også så glad inni meg når jeg ser solnedgang med han, og King. Føler at vi er på riktig sted i livet, riktig timing - ja bare gode følelser! Min lille familie.

I kveld skal vi spise ute, prøve ny restaurant på den greske marina ved der vi bor. Det er folksomt der hver kveld, vi liker å bare sitte og se på folk. Prate, spise altfor god mat og prate mer. Føler oss som de to pensjonistene, men jeg ser på det som en bra ting for pensjonistene har holdt sammen lenge. Så vi gjør noe riktig når vi føler oss som dem, ikke sant? Jeg elsker date night, kanskje noe av det beste med vår nye hverdag her nede. 

Jeg føler at jeg er veldig hemmelighetsfull om dagen og det blir ikke noe bedre heller merker jeg. På bloggen virker det som at jeg ikke gjør annet enn å dra på date nights, men i virkeligheten er det annerledes. Det skjer mange store og gode ting som vi ønsker å holde mellom oss to, foreløpig <3 Inntil den tid, inntil jeg er komfortabel med å dele igjen ønsker jeg å fokusere på "virkeligheten" og mindre på hva jeg bør dele, og ikke dele.

Men jeg kommer tilbake, og når jeg gjør det skal jeg fortelle alt. Nesten.

20171016untitled shoot-9729.jpg

<3

Denice Hagen