Et par prosjekter bare

Klør meg fortsatt litt i huet når jeg får vite gjennom kunder og venner at gråværet har tatt fullstendig kontroll over Norge igjen. Vet ikke helt om jeg savner det. Nei, jeg gjør jo ikke det. Kjennes bare så fjernt ut når jeg er så langt unna kanskje? Og ikke for å være en drittsekk, men her er det fortsatt rundt 30 grader om dagen. Kypros er en destinasjon som ikke byr på kjølige dager som Spania om vinteren. Jeg tror jeg liker det!

Jeg bytter mellom shorts og bukser om dagen, spørs litt på hva jeg skal. Dagene går til ulike prosjekter som jeg er glad for å legge min energi i. Med årene har jeg nok blitt litt mer kresen på hva jeg liker å bruke tid og energi på! Jeg er ikke lenger en person som liker å gjøre hundre ting på samme tid, da blir jeg ikke grei å ha med å gjøre. Min tidligere erfaring med det er også rimelig dårlig. Nå vil jeg heller ha et par store prosjekter som jeg vier min fulle oppmerksomhet til, og de har jeg skaffet meg! Min største svakhet har nok vært å takke nei til nye prosjekter, men jeg har blitt flinkere til å prioritere med tid. Her nede sitter jeg og sjonglerer mellom et par prosjekter som jeg liker, viktig å ha noe å stå opp til! 

Håper du har kost deg i høstferien allikevel, til tross for det dårlige været som har vært. Jeg synes det er veldig koselig at du titter innom bloggen selv om jeg ikke alltid har noe inspirere å komme med hver gang. 

Takk for at du følger meg ♥
Vi prates snart igjen.

Denice Hagen