Pizza med ekstra-ekstra

Skjermbilde 2017-10-09 kl. 22.29.17.png

DATE NIGHT

Mobilblogging er visst blitt min nye greie, det er så mye enklere å dokumentere med iPhone syns jeg. Føler også at bildene blir mer autentiske sammenlignet med speilfleks, er jeg rar? Uansett, i kveld har vi vært ute og spist god italiensk pizza. Den beste restauranten i byen som lager italiensk pizza fra bunnen av, det liker fru food og herr matvrak vettu! Vi har vært her fire ganger siden vi flyttet til Coral Bay. Synd jeg aldri husker navnet, skal vi bare kalle den for italiensk restaurant? Mannen var som vanlig happy med ekstra ost, ekstra tomatsaus, ekstra salami og sjampinjong, ekstra av alt da, TAKK!

"Lager min egen pizza jeg, låner bare ovnen din i kveld!"

Skjermbilde 2017-10-09 kl. 22.29.41.png

SUNDAYS WITH MY BOYS

Dette må nevnes, på søndag regnet det endelig! Vi tente stearinlys i hele stuen og hadde innedag hjemme med ost og kjeks, NAM! Og selv om regnet forsvant like fort som den kom, fikk vi benyttet anledning til å kose oss skikkelig inne :-) Og rundet hundre episoder av Suits... Vi gjør ingenting halvveis her i hus. 

Nå skal jeg ta kvelden med pizza-ekstra-mann, vi ligger en time foran Norge. Nattaklem fra meg! 

Denice Hagen