Veien videre

CHANGE FOR THE BETTER

Håper dere alle har hatt en fin påske! Jeg har storkost meg med farlig god mat, kvalitetstid med familie tar jeg meg alltid tid til. Vi har så og si vært helt offline i påsken og tatt oss noen dager med ordentlig fri i Torrevieja.

Det skjedde noe i påsken som jeg ikke kan gå nærmere inn på, men denne hendelsen har gjort at jeg har kommet frem til at jeg ønsker å rendyrke Interior123 og starte å blogge her. Det blir naturligvis mye interiør nå som jeg også tilbyr boligstyling som tjeneste. Som dere sikkert forstår etter å ha lest dette innlegget at påskedagene mine har gått til påfyll av nye impulser, jakt på inspirasjon til nye prosjekter og hvile. Og som vanlig gjør jeg det som skal til for at jeg kan nå nye mål. Håper dere vil fortsette å følge meg! 

Denice Hagen