22

// Jeg fjernet bursdagen min fra internett i år, trolig neste år også... Men, jeg har vært 22 i femten dager nå og lever fortsatt med en gammel sjel i en ung kropp.

God morgen fra Solheim! Her skal vi bo for noen dager, egentlig er vi på et jobboppdrag, men for meg kjennes det ikke som jobb når jeg kan kose meg på samme tid. Hva skal man si, det er vel fordelen med å ha en jobb man elsker! Livet er rett og slett for kort til å leve en slitsom hverdag, det såkalte "A4 livet" er ikke noe for meg. Finn noe du brenner for og omgjør hobbyen din til ditt levebrød, men vær tålmodig! Det skjer ikke over natten.  

20170524untitled shoot-2267.jpg

Med mine 22 år på denne jord, har jeg lært at man skal lytte godt til magefølelsen og hjertet. Det er tross alt jeg som skal leve med valgene mine, og derfor må avgjørelsene føles riktig for nettopp meg. Det spiller ingen rolle hva jeg driver med, så lenge jeg får være kreativ. Og jo tidligere i prosessen jeg kan bistå, jo bedre synes jeg jobben er! Jeg vil være med å bestemme alt fra hvordan gulvet skal se ut, til hvilke potte kunden bør ha i inngangspartiet. Jeg liker å lage kreative reklame-bannere i Photoshop, men det gir meg like mye glede å være en hobby-psykolog også. Jeg elsker å skape og hjelpe! For meg er dét en god nok grunn til å stå opp om morgenen :) Og, hva med deg? 

Denice Hagen