Rooftop pool

FURAMA SILOM

God ettermiddag fra Bangkok! Vi ligger fem timer foran dere hjemme, tidsforskjellen skaper egentlig ingen spesielle utfordringer for oss. Men varmen derimot! Den kan ikke sammenlignes med Spania, og jeg liker varmen i Spania, men Thailand er noe for seg selv. Vi trøster oss med at selv for thaier er det nesten for varmt om dagen. Sminke og fint hår er bare å glemme, 5 minutter i solen ender jeg opp med å se ut som en våt katt. Med andre ord, ække'no vits!

Å skape en rutine på ferie er litt viktig for oss, der vi starter dagen med hotellfrokost etterfulgt av lett trening. Fylle timene med noe som også er bra for kropp og sjel! Vi ender som regel økten med å gå opp på taket, for å ta et dukkert eller to. Er ikke det å være på ferie så vet ikke jeg! Vi koser oss i hverandres selskap, det er virkelig godt med kvalitetstid her. Og vi kunne ikke hatt det bedre på et annet sted enn i Bangkok! 

Denice Hagen