Lider litt av flink pike-syndromet

Karriere som blogger har jeg sagt fra meg for lenge siden, jeg føler meg rett og slett for god til å bare være "en blogger". Å skrive om hårprodukter eller et par sponsede klesplagg, jeg vet ikke... Jeg er kanskje for komplisert til sånt? Hvis jeg skal skrive om noe som helst klesplagg, så skal det være mitt eget klesmerke. Mitt brand, a owner. Hjernen min er skrudd helt annerledes enn folk flest, det har jeg visst siden jeg var ni-ti år. De siste ti årene har jeg lært enormt mye! Tjueårene mine startet også brått. Forventninger, press og stress. Litt og litt ble til ute av kontroll. Jeg møtte de over alt og jeg var overdreven pliktoppfyllende. Jeg hadde også vanskeligheter med å akseptere at jeg ikke mestrer alt. Vanskelig for å sette grenser og si nei til andre. Kravene om vellykkethet er så høyt, at selv jeg med mye selvinnsikt og selvtillit, føler at jeg ikke er bra nok. Men jeg jobber med saken...

Denne Thailand turen har snudd livet opp-ned for meg. Jeg har møtt bestemor, sett mitt tidligere liv, jeg husker igjen. I skrivende stund ligger jeg på hotellrommet i Bangkok, tenker på å spørre om han vil være med ut til bassenget. Han koser meg på håret. Han som mater meg med kjærlighet, til og med når jeg fortjener det minst. Han jeg deler absolutt alt med. Jeg koser meg i hans selskap. Det er lenge siden nå, men jeg har overskudd igjen. Og akkurat nå har jeg det mer enn fint. 

Denice Hagen