Går nå en fin tid i møte

ALL YOU HAVE TO DO IS STAY

Jeg er ikke klar til å forlate Bangkok helt ennå! Hva er det de sier? Tiden går fort når man trives! I kveld skal vi teste ut hotellets restaurant, Long Table. I skrivende stund sitter jeg med ansiktsmaske på, som jeg kjøpte på 7/11 i Jomtien til åtte kroner. Satser på at den er bra allikevel! Hud og hår har ikke fått mye pleie her nede, hele dagen går det i solkrem og kokosolje om kvelden. Solen i Thailand er veldig sterk, og vi har naturligvis blitt veldig brune på de tre ukene! Til tross for den sterke solen, har jeg fått sett og lært veldig mye... Ikke bare av hva jeg har sett i slummen, men de siste månedene vi har vært gjennom. Vi reiser oss etter tunge stunder, det er det eneste riktige å gjøre! Noe annet ville vært å gi opp, og det er ikke oss! Jeg føler meg nesten som en annen person nå. Kanskje dette er den beste versjon av meg. 

Jeg er ingen tilhenger av alkohol, men i kveld ser jeg faktisk frem til å ta en god og kald drink! Eller kanskje hvitvin. Jeg ser også frem til å pynte meg igjen, det begynner å bli en stund siden. Små ting som å krølle håret, som by the way har blitt en del lengre (jippi!), sminke meg igjen. I kveld skal vi lage nye minner og sette nye mål. Som par ♥

Denice Hagen