Date night

LONG TABLE, BANGKOK

FOR en fin og koselig kveld vi hadde i går! Vi startet rett på hovedretten som ble steamed duck med rød karri og ananas, og jeg hadde en stor Mojito til. Den var så stor (for meg) at den holdt så og si for hele kvelden... Jeg er ingen stordrikker og er i teorien billig i drift! Hehe! Outfitten for kvelden ble en kjole som jeg arvet av mamma for litt siden. Jeg liker at den er rød, men fortsatt classy!

Restauranten ligger i etg. 25 og utsikten kan man nesten si er inkludert i prisen! Stedet var veeeldig trendy, de har blant annet dress code som var Smart Casual. Søk på Google for å se! Jeg følte meg nesten litt for gammel da vi var der. Ja jeg er fortsatt 22, men det bor en gammel sjel i meg, okei? Uansett, de hadde god mat, fantastisk utsikt, sterke drinker og bra musikk. Etter i går har jeg lært at gode restauranter i Bangkok ligger ofte i "høyden".

Denice Hagen