Back in Norway

Etter en måned i Thailand og masse thaimat, er det utrolig deilig å komme tilbake til norsk brød og brunost! Grillsesongen er også i gang, det er faktisk lite som slår en god ordentlig norsk sommer. Lyden av fuglene om morgenen og duften av nyklippet gress minner meg om bekymringsløse sommerdager. Norge er virkelig en fin plass å være om sommeren altså!

SON SPA

I fjor var vi og besøkte kystperlen Son Spa og den idylliske kunstnerbyen Son. Byen ligger 40 minutter fra Oslo. Hotellet ligger vakkert til helt i vannkanten og kun fem minutters gange fra idylliske Son sentrum. Der spiste vi forresten en kjempe saftig og god burger, synd jeg ikke husker navnet på restauranten... Den 2 000 kvadratmeter store spa-avdelingen tilbyr de siste trender innen behandling og velvære - her er det verdt å ta en tur innom! Son Spa var en fin weekend getaway, vi skrudde av telefonene og la igjen pcene våre hjemme. Kun et kamera! Du vil ikke tro hvor deilig det er! Prøv en helg uten sosiale medier du også :) 

Denice Hagen