Det passer aldri å ta seg fri

I COULD CALL THIS HOME IN A HEARTBEAT

Jetlag eller søvnmangel fra det siste halvåret... Ja, det er ikke så godt å si lengre! Vi har uten tvil valgt det rette stedet å hvile kropp og sinn på. Menneskene her nede gir meg god energi, de smiler og vinker tilbake, slikt gjør meg genuint glad! Jeg har vært så heldig med mine 22 år, der jeg tilbrakte de første ni årene i Thailand og 13 i Norge. Man får ikke satt livet i bedre perspektiv enn det! For å ikke snakke om de kontrastene mellom det første livet jeg hadde, og den jeg lever i nå. Er det sinnsykt av meg å si at jeg savner det gamle livet mitt noen ganger? Å være en del av et samfunn der menneskelige relasjoner og positivitet betyr alt, kontra et samfunn som ikke liker deg hvis du har for mye tro på deg selv. 

Etter noen måneder med en del jobbing og lite hvile, folk kan si hva de vil, men jeg er ikke meg hvis jeg ikke får me-time og nok hvile! Jobben min dreier seg hovedsakelig om å gjøre livet til andre enklere og i grunn enda finere. Med min drive og passion er det fort gjort å forsømme seg selv på veien. Det passer aldri å ta seg en ordentlig ferie, jeg må liksom tvinge meg selv på en måte som gjør det enda mer ubehagelig. Når skal jeg lære?

Denice Hagen