Off to Monaco

Bonjour!! Tenk at jeg hadde tre år med fransk på videregående og alt jeg tør å si med selvtillit er det! Jeg må le av meg selv, jeg tar tydeligvis ikke et nytt språk på alvor før jeg må bruke det daglig. I dag har vi tatt tog fra Menton for å utforske Monaco som ligger 10 minutter unna med tog. Billettene kostet fire euro for to voksne, så her er transport billig. 

Monaco er et eget land og er kjent som et skatteparadis. Jeg ble så overrasket over hvor lite det var i virkeligheten. Man kan nesten kalle Monaco for en by også. Hehe! Og etter å ha tilbragt en dag her, synes jeg Monaco er mer eller mindre oppskrytt ettersom jeg har hørt mye bra om det. Bildene vi tok var av de feteste bilene som rullet i gatene i Monaco, men flertallet kjører "vanlige" biler. Jeg er ikke en av de som blir fascinert av andres liv på den måten, jeg vil bare ha det livet selv. Og selvfølgelig ikke på bekostning av min egen lykke!

Vi skal tilbringe et par netter til i Menton før vi flyr videre til et spesielt land (for oss). I Menton skal vi gjøre et kult prosjekt, du kan også kalle det for en kose-jobb! ;) Jeg poster flere bilder og forteller mer om Menton i et eget innlegg om litt! Vi snakkes snart igjen ❤

Denice Hagen