Neste destinasjon

Tre store kofferter, en kameraveske og svart pc-sekk har vært "vårt hjem" de siste månedene. Å leve på hotellfrokost og restaurantmat er ikke den ideelle måten å leve på for en kokk som meg. Hehe! Jeg savner å lage mat! «Bo i en koffert»-livsstil kan være slitsomt hvis man ikke lager en rutine, jeg har ennå ikke klart å knekke koden når det kommer til det. Men mye av grunnen er nok fordi vi har hele veien visst at denne livsstilen blir for en liten periode... 

Ettersom vi har lagret alt av tingene våre på et lager, har vi derfor mulighet til å bytte ut garderobene våre etter hvilket land vi reiser til. Det har vært veldig kjekt! Dessuten har det også vært en sikkerhet for meg å kunne vite at den dagen vi finner et hjem, kan vi bare flytte rett inn ettersom vi har alt vi trenger. Det har vært en del av planen hele tiden. Å finne et sted som vi trives i, og når vi finner det stedet vil vi kalle det for "vårt nye hjem". 

Denne uken har vi vært i Menton som er en liten koselig by og ligger 10 minutter fra Monaco med tog. Viggo har vært her en gang da han var 19 år, altså snart 10 år siden. Siden vi møttes har han alltid snakket om å reise tilbake hit med meg. Byen "er en bortgjemt perle" som han sier. Jeg har vært i Frankrike tre ganger tidligere, men kun vært i Paris i forbindelse med jobb. Storbyer i Europa har jeg reist en del til og ingenting kan sammenlignes med lille Menton! Selve byen er så romantisk!! Den grenser til Nord-Italia, så hit reiser mange italienere på ferie sammen med franskmennene. Vi skal definitivt tilbake til Menton, neste gang vil jeg være her i en uke for å oppleve Nord-Italia også.

Akkurat nå sitter vi på flyplassen i Nice, utenfor vinduet til Joe & The juice ser jeg palmer, taxi og en del turister. Mens jeg sitter med en pc på fanget, venter vi på flyet som skal ta oss til den endelige destinasjonen. Vi er veldig spente begge to, men jeg kjenner meg sikker på at dette kommer til å et av de beste valgene i mitt liv! Å bo i en koffert ender derfor her i Nice - det skal bli så godt med hjemmelagde måltider igjen. Han gleder seg han også, om ikke mer enn meg! 

Denice Hagen