Vi er forlovet!

Hvordan skjedde det? Vel... sannheten? Jeg og Viggo er så langt fra A4 og forlovelsen vår er intet unntak! Vi har holdt forlovelsen hemmelig en lang stund. Grunnen er så enkel som at vi mener forlovelsen er et løfte mellom to mennesker. Jeg fikk en helt nydelig ring som er et symbol på hans løfte om å dele resten av livet sitt med meg, gifte oss og få barn. Vi tror på et godt ekteskap, både jeg og Viggo har sterke formeninger om hvordan det skal være for oss! Vi deler de samme verdiene, det er helt essensielt for å kunne dele et langt og lykkelig liv med hverandre.

Fra første stund har vi vært hundre prosent sikre på hverandre, vi nølte aldri! "When you know, you know" ga mening for meg ETTER at jeg møtte han. Ja, vi har lært hverandre å kjenne, men vi har også speilet hverandre godt. Etter tidligere forhold, har vi begge brent oss... Vi har derfor visst hva vi ikke ønsker i et forhold, og ikke minst hva vi vil ha! Når vi krangler, så krangler vi så busta fyker. Og når vi har det bra? Da tør jeg å påstå at veldig få har det bedre enn oss! 

Jeg og Viggo har nok et forhold som få også. Mens andre er fra hverandre flere timer om dagen for å jobbe, er vi sammen 24/7. Vi jobber sammen, vi reiser sammen, vi deler alt. Og for oss fungerer det veldig fint! Hjemme hos oss har vi nogenlunde faste arbeidstider, kommer an på hvor mye vi har å gjøre. Med tiden har vi nok blitt bedre til å sette grenser, logge ut og koble av. Kvelden er hellig for oss og i helgene gjør vi kun "kose-jobber". Vi prøver også å få inn en date night en gang i uken. Hvorfor? Fordi det er så viktig å fortsette å gjøre ting som man gjorde i starten av forholdet. Små ting som å gi hverandre komplimenter, dele en flaske vin over et godt måltid, gå tur, kjøpe hverandre fine overraskelser eller en date night ute!

Denne mannen har mange kvaliteter, og jeg er ikke redd for å skryte av han. Han er min stolthet, for han valgte jeg. Han er min bedre halvdel, den delen av meg som er av ren kjærlighet og bringer frem det fine i meg. Han står ved min side og heier meg frem, selv dager der jeg føler meg lost. Han har sagt at han skal bare gifte seg en gang, og jeg vil aldri glemme den dagen han spurte meg. Og historien? Den forblir mellom oss. Nå skal vi fortsette å nyte livet som forlovede!

"Når jeg elsker deg, er det jeg som unner meg selv kjærlighet."

Denice Hagen