Fjell-luft og hjemmelaget mat

God morgen fra Solheim! Et sted jeg nærmest kan kalle et hjem, hytten er så stor at den kan fylles med tre familier. Hytten består av 3 soverom, 2 stuer, 2 bad og i tillegg en badstue. Noe av grunnen til at jeg trives så godt her er fordi hytten har alt det nødvendige pluss litt til. Det er så fint å kunne holde alt enkelt, for oss er det nesten et must! Natur og turmuligheter rundt selve hytten er også helt upåklagelig, vi gikk en laaang og fin tur i går. For å ikke snakke den roen. Så stille det er her oppe! Jeg trenger ikke mer jeg!

Meg og mat, vi går hånd i hånd! Jeg ELSKER å lage deilige måltider til de jeg er glad i, gjerne et måltid som tar flere timer å lage. Å kunne sette av tid til sånt er en sann luksus for meg! Tid til pleie, tid til å nyte de små øyeblikkene og ikke stresse over dumme og overfladiske ting. Jeg vil ikke være den som venter på helg, før jeg virkelig kan slappe av og sette pris på alt det fine livet har å by på. Heldigvis har jeg nå alle verktøy på plass, som gjør at jeg kan leve dette drømmelivet (for meg). Og en mann som elsker meg for alt jeg er. Jeg føler meg fri. Endelig!

* Styled by INTERIOR123 / denice@interior123.com

Denice Hagen