Vi har flyttet til Coral Bay!

Jeg husker meg selv som lita, ønsket meg en gutt koser og klemmer meg på de rareste tidspunkt. Spise junk food, se film og holde rundt meg på sofaen etterpå. Gråte, le, krangle og oppleve alt med - en du kan være deg selv med på godt og vondt. Trengte bare en person i verden å gjøre det med, hvorfor var det så vanskelig å finne? Kresen jente? Mulig det! 

Men etterhvert som jeg ble mer reflektert, fikk jeg også etterhvert en "splittet personlighet". Der jeg vekslet mellom å være "strong independent woman" og "one day I'll become a housewife and mother". Hehe. Da begynte livet mitt å bli morsomt! Kort tid etter fylte 20år, så møtte jeg han.

Han som sier at jeg er den nydeligste når jeg åpner øyene om morgenen, mens jeg egentlig ser ut som Lille My med ånden til Shrek. Han som klemmer og klasker på rumpa mi midt i matbutikken, uten å bry seg om et digert publikum. Han som dealer med miss independent vs housewife, annen hver dag. Han som alltid kysser meg god natt og våkner blid som en sol, fordi han er en takknemlig mann. Han som holder hånda mi hvor enn vi går, i bil, på fly og tog. Han som koser og klemmer meg på de rareste tidspunkt og på steder du ikke kan forestille deg. Han som fortsatt tar meg med ut på date, slik han pleide å gjøre i starten av forholdet vårt.

Som lita visste jeg ikke at man kunne ha det sånn med noen. Gå igjennom livet med et annet menneske som vil deg genuint godt, hver eneste dag og hele tiden - jeg visste ikke at det gikk an! Vi har det fint i Coral Bay, det er som å gå tilbake i tid, det meste er veldig gammeldags her. Biler, butikker, offentlige systemer, ting går tregere og alt er "no stress". Grekere gjør heller ikke business utenfor familien sin, det liker jeg veldig godt. Jeg liker verdiene og menneskene, de er utrolige åpne og inkluderende på en måte jeg kjenner meg igjen i. De minner meg om thaiene :) Både jeg og V føler oss som en av dem og trives utrolig godt i denne lille byen. Vi har derfor flyttet hit permanent. 

For oss var det viktig å finne et hjem, og ikke en leilighet, da vi ikke helt klarte å slå oss til ro i den forrige vi hadde. Da vi så dette huset for første gang ble vi begge helt forelsket! Vi avlyste husjakten og signerte på dagen! Huset har basseng og hage, alt som dekker våre behov. Og jeg har aldri vasket så mye i hele mitt liv, stort hus! Men mamma sa at jeg kom til å klare meg helt fint, og jeg stoler på mammaen min.

Denice Hagen