En gresk runde på IKEA

Hvor lenge har vi bodd her nå? Tre uker? Og vi har enda ikke vært på stranda og badet, kanskje behovet for saltvann og sand blir mindre når man har basseng og sol hjemme? Det er så lett å se for seg en luksus tilværelse her, som bursdag og julaften på en og samme tid. Ikke la deg lure av min Instagram feed. De første ukene fikk vi god hjelp av vår greske venn, Costa (nærmere omtalt som bror) til å fikse internett, strøm og vann. Fokuset vårt har vært å omstille oss på hverdagen, stå opp tidlig, jobbe, trene, spise sunnere - dere vet. Som det fornuftige kommende ekteparet vi er, kjørte vi til IKEA som ligger 2 timer unna. For når man starter på nytt, så mangler man naturligvis ALT. Jeg må innrømme at det ikke var noe særlig kult å bruke penger på ny saks, stekepanne, osteriver, kniver, bestikk, kopper også videre. NÅ vet jeg hvordan det er for dere på min alder, som flytter landet rundt for å studere. Bortsett fra at jeg er helt okei med en generell studiekompetanse, og har flyttet til et annet land. Igjen.

Før vi kjørte til IKEA ble vi enige om å være fornuftige når det kom til møbelkjøp. Da IKEA verken forhandler eller sponser, måtte vi nå være smarte med hvilke møbler vi velger. Vi får liksom bare en sjanse! Da vi omsider kom fram, var vi så sultne at svenske kjøttboller og burger var mer enn sunn nok. Etter mat, kake og kaffe, beveget vi oss lengre inn i IKEA. Side om side, hånd i hånd og var de eneste som pratet norsk. Motiverte til å ta kloke avgjørelser på vegne av vår lille familie. Lite visste vi at vi kom til å ende opp med den dyreste sofaen på hele IKEA! Og jeg tok det som en... Kvinne! Og den sofaen? Den var så Eichholtz-fin! Og når man kan kjøpe Eichholtz til IKEA penger, så kjøper man Eichholtz IKEA. Også har man vært fornuftig i tillegg! 

Jeg gleder meg til å vise dere, men først må et par vegger i stuen males :)

Denice Hagen