Søndag hjemme. Nesten!

Jeg har ikke oversikt på antall ganger bassenget i hagen vår, har reddet meg fra en depresjon og kjedsomhet i går. Barnet i meg sto opp ned og plasket i vannet, gjorde alle bevegelsene en turner gjør på land. Kunsten var og ikke drukne! Jeg vet jo hva andre bruker søndager til - slappe av og lade opp til en ny uke? Min 22 år gamle hjerne har ennå ikke lært hva søndager er til, kan ikke skylde på kulturkræsj i Kypros heller. Det gjorde jeg nemlig da vi bodde i Norge. Jeg har rett og slett et anstrengt forhold til søndager, må jobbe mer med det! 

Min kjære synes heldigvis alt jeg gjør er "så søtt", men spør meg fortsatt daglig: Babe, hvorfor er du så gærn? *rister på hodet*. Så vet ikke hva jeg skal tro! Vi fyller automatisk alle rollene for hverandre; kompis, mamma, business-partner, pappa, kone, mann. Men hallooo. Prøv å være sammen med et annet menneske 24/7, du merker han er borte bare han går ut med søpla, eller do! Sistnevnte får vi ikke lov å være med hverandre inn, bortsett fra det er vi ganske close tør jeg å påstå! Vi blir liksom aldri lei hverandre og har konkludert med at vi er samme person. Han er norsk versjon av meg, og jeg er thai versjon av han rett og slett! 

Utover kvelden orket vi ikke lengre å sitte og se på at rastløsheten tok over søndagen vår. Etter å ha fristet hverandre i hele dag, som to tjukke mopser der planen var å rømme ut av bingen for å få litt mat og menneskelig kontakt. Så rømte vi til slutt ut! Bestilte to pizzaer med masse deilig fyll og delte, av to grunner. Først: jeg klarer aldri å spise opp min egen pizza, andre: jeg vil alltid "smake" på hans. Slitsomt å være så matvrak as!

I dag fikk vi forresten en levering på døra. Altså. En TV som er større enn meg! Vi trodde ikke at den skulle komme før på onsdag-torsdag, lykke var derfor stor da den dukket opp tidligere! Jeg føler ikke at det er et ordentlig hjem før man har en TV i stua, flere som tenker det samme? Nå skal jeg ordne det koselig og pent her, mens mannen oppdaterer alle mulige programmer man kan få inn i en TV. 

Velkommen hjem din monster TV, du skal få kjørt deg på Netflix og chill i kveld ;)

Denice Hagen