Snapshots fra iPhone

IMG_1630.JPG
IMG_1619.JPG
IMG_1571.JPG
IMG_1627.JPG
IMG_1629.JPG

Hallooo *klemmer dere* ♥ Bildene over oppsummerer uken som har gått. Dere er nærmest blitt vennene mine etter at jeg flyttet til Coral Bay. De vennene som bare lytter og lytter, og aldri får ordet. Ekte venner altså! Er det blitt kåpe og kakaovær i Norge enda? Jeg misunner dere littegrann, høst betyr blazer-fin og innekos for meg. Her er det sol og svette så langt øyet kan se. Kroppen min er snart ihjelstekt, omtrent halve ansiktet mitt er smeltet vekk. Bortsett fra det, har denne uken vært litt annerledes enn uken før. Vi har rett og slett slått oss mer til ro, og takker oss selv for det! Interiørdamen i meg liker å se at hjemmet vårt blir finere for hver uke som går. Mammaen i meg prøver å fortelle meg at det er helt greit at jeg ikke bytter sengetøy annen hver dag. Konen i meg skal sørge for at mannen kommer seg til en barbershop neste uke. Kjøleskapet er fylt opp med iskaffe, pellegrino... og vann! De påstår at vi kan drikke fra springen, men vi får oss ikke til å gjøre det ennå. Å drikke vann fra springen i syden-land… den sitter nok litt langt inne.

I skrivende stund sitter jeg og stapper i meg thaimat til frokost. Er jeg den eneste som kan spise middag til alle måltider? Jeg er ikke ei typisk jente som blir mett av salat og yoghurt. Smoothie er jeg heller ikke så fan av... Et helvete å slanke seg! Alt Viggo liker å spise, liker jeg. Lol. Nå skal vi straks dra avgårde på trening for å gjøre rumpa mi større og resten av kroppen min mindre. Neida... (joda).

Men hvis jeg dør på gymmet i dag, vil jeg donere bort alt av organene mine. Vi ses på den andre siden.

Denice Hagen