4 uker er gått

20170820untitled shoot-7666.jpg
20170820untitled shoot-7677.jpg

Etter vi flyttet hit har jeg fått et nytt perspektiv på hverdagen. Man får det når man skaper sin egen hverdag. Stopper dere noengang opp og tenker på ukedagene? Hvem har sagt at mandag MÅ være dritt? At mandagen din er endeløs og lang kan du takke deg selv for. Hvorfor la "dritten" gjenta seg mandag etter mandag hvis du er så drittlei! Her er noen tips til hvordan du tar tilbake mandager og gjør den din ♥

1. Stå opp en halvtime tidligere for å nyte morgenkaffe på sengen i fred og ro. 2. Ta en varm dusj før jobb/skole. 3. Spis lunsj ute, hvorfor ikke? 4. Lag mandagstaco og nyt den med en god film.

Ikke gå deg blind på hva andre gjør, eller hvordan du har levd mandag-helvete-hele-livet bestandig, og da skal det være sånn. Hallooo, taco på en mandag kan ikke være ille. Vær litt crazy'a!

20170820untitled shoot-7846.jpg
IMG_1659.JPG
20170820untitled shoot-7848.jpg

I dag er det forresten fire uker siden vi flyttet hit, og det ser ikke ut som noen av oss angrer på den avgjørelsen. Er så mange faktorer som gjør at jeg liker denne plassen så godt. Det er ikke bare klima og ren mat som gjør at jeg liker meg her, det er også kulturen og menneskene. De er så lite selvhøytidelige, åpne og veldig "rett frem". Akkurat min type folk! Hva er vitsen med å gå rundt grøten? Bare hodebry og magesår kommer ut av det. Men, man kan ikke kalle en plass for hjem, før man har sett alt "hjemmet" har å by på, sant? Hønefoss kan ikke sammenlignes, så jeg skal ikke... men ja. Her finnes det uendelig med aktiviteter og utflukter man kan dra på som familie og par. På søndag slang vi oss med grekere og kjøpte billetter til Glass Buttom Trip. Turen varte i to timer, man fikk se skipsvrak og sjølivet som "bodde" under vann. Man fikk også muligheten til å stupe og bade, men det hoppet jeg elegant over og så på.

1. Fordi jeg har på meg dagslinser. 2. Jeg hater å drukne foran folk.

 

Denice Hagen