Søndag i bikini

20170827untitled shoot-8023.jpg

Goood morgen fra kosekroken! Her sitter jeg og sipper i meg café choco som svetter, med aircondition som blåser rett inn i lungene mine. Jeg velger å starte denne morgenen kjølig da sjansen for å bli stekt ihjel byr på senere idag. Vil jeg noengang vende meg til denne varmen? Morsomt når grekere spør hvilket land vi kommer fra, og jeg svarer; We're from Norway! I håp om å slippe fortelle livshistorien min til enhver servitør, som uansett spør for å være høflig. Så det enkleste er å svare for oss begge, men når de svarer; You arrrre not from Norway! Where arrre you rrreally from? Neste gang noen spør skal jeg vise vedkommende det norske passet mitt og forteller dem at jeg også er thai. You choose!

20170827untitled shoot-8012.jpg

Jeg kjøpte forresten ny bikini i går... Fordi... Vanligvis tar det to timer med meg, jeg ender som regel med å gå rundt i ring uten å kjøpe noe som helst. I går var det slutt på å være kjedelig og fornuftig! Hehe. Da vi bodde i Norge var kåper og utejakker min største samling... Her nede blir det altså bikinier og badetøy, jeg er helt okei med denne situasjonen, som jeg har satt meg selv i ;) Planen for denne søndagen er å dra på stranda med et vennepar av oss, bade i saltvann og le til vi kveles. Det blir tidenes kosesøndag! Hade på badet så lenge ♥

 

Denice Hagen