En spesiell måned!

20170827untitled shoot-8029.jpg
20170827untitled shoot-8087.jpg
20170827untitled shoot-8073.jpg
20170827untitled shoot-8075.jpg
Photoshop-8042.jpg
20170827untitled shoot-8028.jpg

Siden månedsskiftet har jeg brukt tid på å tilføre hodet nye kunnskap og sette fokus på det indre igjen. Begynner å bli en stund siden sist, hvor deilig er det ikke å kunne sprade rundt uten sminke, hår- og vipper forlengelse. Han har lært meg å se skjønnhet i det naturlige. Bare ved å være meg. Være fri. Folk som har undervurdert meg hele livet, har jeg brukt som motivasjon til å bli en sterkere versjon av meg. Og min indre motivasjon er å ta «revenge» på alle som tror jeg ikke makter å utrette mer. Som 22 har jeg sett verden mer enn ei på 60. Jeg vet jeg evner å være fornøyd med alt jeg har, men jeg slutter ikke å ønske meg mer. Jeg får adrenalinkick av å mestre et mål og skape noe vi fortjener, det er blitt en avhengighet.

I år har vært et sinnsykt år, ikke et år jeg ønsker å gå gjennom igjen med det første… Vi har lagt planer for hvilken vei vi skal gå her i fra. Palmer og sol hjelper på, men det var ikke derfor vi ville ha dette som hjem. Lang historie kort, vi ønsker å leve etter våre ønsker og normer. Vi synes også at tiden er moden for å rette nesa mot nye mål og har derfor bestemt oss for å starte på det vi har snakket lenge om. Den tiden blir rar, men fin.

Den tiden er her. I vårt lille hjem.

Denice Hagen