Bursdagsfeiring ved solnedgang

Arh, i går fikk vi sett den flotteste solnedgangen på bursdagen hans! Vi ble enige om at vi aldri har sett solnedgang på så nært hold, og gjett hva? Vi bor kun tre minutter unna med bil så hit skal vi reise til ofte! Maten vi fikk servert var dessverre ikke noe å skryte av, men omgivelsen var helt perfekt og bursdagen endte mildt sagt veldig koselig! 

Vi er så heldige som har mulighet til å styre dagene våre selv, så vi tok hele gårsdagen fri og hadde ekstra kvalitetstid sammen. Selv om vi begge har litt anstrengt forhold til bursdager, har vi allikevel bestemt oss for å holde bursdagene våre hellige! Så vår tradisjon er å reise utland eller til et avslappende sted der begge klarer å koble av. I år ble det ikke nødvendig, for vi trives så godt her! Vi hadde rett og slett ikke behov for å reise bort, som for eksempel året før. Og hos oss er det viktig at den som har bursdag får bestemme dagen. Bursdagskake er heller ikke obligatorisk, både han og jeg setter nok større pris på et bedre måltid. Og tydeligvis drinker!

Kjolen min er fra en lokal butikk her i Paphos, den fikk jeg kuppet til halvpris! 

Denice Hagen