ROADTRIP

Prøver å ikke tenke på det, men tror halsbetennelse har kommet for å herje med denne jenta. Jeg som aldri har vært syk en dag i 2017, men når jeg først er syk... Da er jeg mansick! Etter et par dager i sengen med dårlig matlyst, som ikke er lik meg overhodet. Når min kjære ser jeg kaster mat, "da vet jeg noe er galt!", sier han. Haha! Hva da matvrak? I dag føler jeg meg egentlig ikke noe bedre enn i går, men å holde sengen en dag til er verre enn å være syk i seg selv. Så vi dro på en aldri så liten roadtrip! Jeg tok en råsjans på at turen i den altfor svingete veien skulle ende fint. Men han? Han lekte med livet, han vet hva jeg kan bli (bitch!) uten noe særlig mat i magen.

Roadtrippen ble heldigvis en fin opplevelse for oss begge, vi stoppet på et koselig bakeri og hamstret med oss bakst og iskaffe i bilen. Mens han kjørte og holdt bilen på de svingete veiene, hadde jeg som oppgave i å følge med på Google Maps. Og jeg er sånn typ den verste kartleser du kan tenke deg! Jeg forteller han vi må ta til høyre... *som vi allerede har kjørt forbi* hehehe! Og når han følger opp med "åh jeg er en lykkelig mann, babe" ut av det blå, og etter at jeg har surret det til med kartet for ørtende gang. Da vet du at universet har sendt deg riktig mann! 

Ost og kjeks står på menyen i kveld, noen ganger er det enkle ofte det beste. Været her lar oss sitte ute for å nyte en sen middag, og ta kveldsbad i bassenget etterpå? Kunne ikke bedt om mer jeg! Jeg vil aldri leve en dag til uten den fremtiden vi ser for oss her! Både jeg og han er innstilt på at det tar tid å lage et hjem. Minner og opplevelser tar tid å skape. Det viktigste vi har i dette hjemmet, er hverandre. Men, vi er kommet for å bli <3

Denice Hagen