I morgen begynner hverdagen

Hverdagen vender tilbake, ja det skal bli så godt! Døgnrytme og jetlag har vi fått orden på, vi våkner som regel før det automatiske vanningssystemet i hagen går på. Hver dag 07:30. Den første som våkner av oss, fikser morgenkaffe på sengen. Arh, la det være sånn for alltid<3 En ting jeg gleder meg ekstra mye til i morgen er trening! Forrige uke var vi og besøkte et gym i nabolaget, jammen var gymmet bra nok for min kjære også. Kresen mann, sånn er det når man kan mye om trening, jeg skjønner han godt. Og hvis jeg skal nevne om et sted i verden der jeg hører på han, så må det være på gymmet. For det kan han 200% om ;)

Koffertene er ryddet vekk, vi skal ikke reise på en stund. Feriebildene er lagret i disken, den nye hverdagen vår formes sakte men sikkert. Ubehageligheter er fullstendig blokkert fra livet vårt, vi har nå bare fokus på positive ting. Når det er sagt, så må det nevnes nok en gang at jeg føler meg såå fri! Deilig følelse! Høsten blir også veldig spennende og koselig tid for oss, selv om vi ikke får sett noe til gule blader i år. Jeg kommer faktisk til å savne høst i Norge, varm kaffe, kåpe og skjerf... noen dager lever jeg for gode minner, men i dag er jeg veldig klar på fremtiden. Jeg vet med sikkerhet at de beste minnene er ennå ikke skapt <3

Til slutt, håper jeg dere har hatt en fin tid og kost dere masse i sommer. En ting jeg har lært gjennom de månedene som har flydd oss forbi, er at du må velge selv. Alt i livet. Konsekvensene faller til syvende og sist på deg, så ta valgene like så godt selv! Velg langsiktig fremfor kortsiktig lykke.

Hvor er du om et år? Samme tid, samme dag. Hva gjør du da? 

Ta vare på deg selv. Ofte. Klem Denice

Denice Hagen