Venter besøk fra Norge!

Stikker innom her og tar en litt lang pause jeg! Starter uken med å designe et prospekt og kommer nok i mål med det allerede i morgen. Så, ligger bra an og jammen blir prospektet veldig fint og profesjonelt om jeg må få si det selv, hehe! Arbeidsantrekk for dagen er et grått håndkle jeg fant i gangen, etter en fem minutters bading ved lunsjtider i dag. Mannen ved skrivebordet spør om jeg er naken under håndkleet. Vet ikke hva han har i tankene, men jeg er ikke varm eller trøtt lengre i hvertfall. 

Siden vi fikk King i hus har jeg ikke sovet en natt sammenhengende! Begynner å tro at vi har kjøpt oss småbarnsforeldre tilværelsen på ordentlig. 1. Fordi han vekker oss når han må på do. 2. Han inviterer til lek midt på natten. 3. Han våkner grytidlig. Jeg mistenker at han er et menneske som bor i en hundekropp, lurer på hva han tenker om meg. For jeg tar rollen som mammaen hans veldig seriøst om dagen, han må tro jeg er splitter pine gal! Roper bare "KING NEEEI!" dagen lang. 

denice_10-09-17_014.jpg
denice_10-09-17_011.jpg

I MORGEN! Da kommer hun, den minst omtalte dama her på bloggen; søstera mi. From another mother and father. Vi har det merkeligste forholdet, tror ikke noen vet at vi har vært bestevenner gjennom 5 år? Gruer meg til den dagen hun får seg sitt eget liv :-) Men vi har lovet hverandre at det vil ikke skje før neste liv og at hun skal leve gjennom meg og Viggo, så da får vi se!

Plan B er at mennene våre blir bestekompiser. Som hun liker å si; de har ikke noe valg.

denice_10-09-17_015.jpg

Nå skal jeg sette i gang med middag, det blir biff som i går. Er så billig biff her at vi kan spise det hver dag! Håper dere har hatt en fin dag ❤

Hilsen mammaen til King (neida)

Denice Hagen