Gjensynsglede & endelig voksen

20170913untitled shoot-3699.jpg

Nå har'a fylt 22 hun også. Jeg smiler bredt når jeg tenker tilbake på de samtalene vi har hatt gjennom årene om fremtiden. Om hvilke type menn som har kapasitet til å holde ut med oss, hvor vi ender opp, hvor mange barn vi skal ha, hvor vi vil reise. Vi var mildt sagt bekymret for vår daværende situasjonen og tok dommedagen på forskudd. Konkluderte med at det såkalte livet med mann, hund og barn kanskje ikke var ment for sånne som oss. Til jeg uventet møtte min egen mr. right og innsett at det umulige kan bli mulig. Da er det HÅP for alle for å si det sånn!

(Plan B; ende opp sammen, feriere med adoptivbarn og leveregelen består; strong independent woman who don't need no man.)

20170913untitled shoot-3820.jpg
20170913untitled shoot-4482.jpg

Vi feiret 22-årsdagen med sushi på bordet og hæla godt plantet på bakken, haha! Servitørene sto for bursdagssang til hennes store skrekk, mens jeg drakk meg dritings på to drinker og to glass hvitvin. Tåler mer nå vettu - SKÅL! 

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender 2.jpg
FullSizeRender 4.jpg

Du kan godt være bestevenninna mi i 22 år til, for ingen andre enn deg orker. Så gratulerer til deg <3

Denice Hagen