Pappa, King & mamma

20170919untitled shoot-9274-Edit.jpg
20170919untitled shoot-9280-Edit.jpg

Hvem enn dere er, det er veldig koselig at dere stikker innom selv når jeg ikke har vært her inne. Jeg har egentlig ikke så mye på hjertet i dag, ville bare stikke innom og si hei. Fortelle dere at vi har det fint og at høsten sniker seg sakte til øya. Det er ikke så altfor varmt lengre, om kvelden kan jeg til og med gå i bukse. Tror jeg liker det sånn jeg! 

På søndag leverte vi S på flyplassen, og det var ikke rart å ikke skulle bli med til Norge. For oss var det deilig å kunne kjøre hjem og starte uken på ny her, vi trives jo så godt nå ❤️ King har vokst en del siden sist vi pratet. Han er full av energi og synes ingenting er mer moro enn å få kjeft av mamma. Med pappa tør han ikke å dra strikken så langt og hører når han får beskjed. Jeg mistenker at han forveksler meg og den stakkars bamsen hans som har fått gjennomgå etter at tennene begynte å vokse. 

Skjermbilde 2017-09-20 kl. 11.11.09.png
Skjermbilde 2017-09-20 kl. 11.10.57.png

Frokostjuice; 1/2 ingefær + 1/4 lime + 4 gulrøtter + 2 epler

I går handlet vi inn en juicemaskin. Den skal tilføre kroppene våre en god dose vitaminer om morgenen. I stedet for at vi hamstrer inn iskaffe og energidrikk på supermarked, handler vi heller inn masse deilige frukt og grønnsaker. Du kan si hva du vil, men å lage juice på denne måten er helt AMAAAZING fordi vi får kontroll på alt vi får i oss. MEN, også grønnsaker som vi ellers ikke spiser daglig, kan vi nå drikke. Før var jeg ikke like opptatt av hva jeg får i meg, spesielt ikke om morgenen og kunne lett skippe over frokost. Man blir visst klokere med alderen! Uansett, ville bare si hei til dere og ønske dere en sunn og fin uke. Husk å ta vare på de som er glad i dere! Det skal jeg ❤️

Denice Hagen