Nytt familiemedlem

Tenk at han her skal vi tilbringe mange år med...❤️ 13 år for å være realistisk (da er jeg 35 og Viggo 42), og han blir storebror til alle barna våre. Lille King kom til oss på fredag, trøtt og det ble mange nye inntrykk på en kveld for han. Jeg og Viggo har lenge ønsket oss en familiehund som er stødig og barnevennlig. Drømmen ble virkelig da vi så lille tassen med de sju søsken i Limassol. Timing føltes veldig riktig, og nå er vi blitt tre i hus! 

IMG_1874.JPG
20170903untitled shoot-30.jpg

Er rart hvordan en valp kan føles som et barn - de krever selvfølgelig mye mer. Men King har mange av de samme behovene som et barn har. Han elsker å få ros og kos. Bilkjøring, svømme i bassenget, bamser med lyd, dusje - alt er nytt for han. Og synes fortsatt mye av det er skummelt, når han blir redd går han og gjemmer seg bak meg eller Viggo. Han deler seng med oss i starten, vekker oss og vil leke om natten. Vi går under navnet mamma og pappa, ja nå er vi blitt de spesielle hundefolka! Og vi synes alt han gjør er søtt (lol), ser på hverandre og ler. Venter på den dagen vi river oss i håret, oppgitt over alt han ødelegger og ikke synes alt er så søtt lenger... Bank i bordet! 

Denice Hagen