Det skjedde en del ting i august

God tirsdag fra den fredeligste øya på jord! Føles ut som jeg lever livet til en annen person, kanskje til ei gresk kvinne... Som akkurat har flyttet hjem med sin livspartner, de møtte tilfeldigvis under reisen og han ble med henne tilbake hit for å bygge et nytt liv.

La meg oppsummere måneden som har vært, for august var et reelt vendepunkt i livet mitt.

denice_04-09-17_006.jpg

Største opptur: King. Vår utspekulerte valpe-sønn har beriket hverdagen vår et hakk. Det er liksom ikke bare meg og Viggo i bilen lenger. King er med oss overalt, vi vil han skal vende seg til alt vi gjør som en familie. Så i går tok vi han med til Barber Shop, mens "pappaen" hans fikk håret sitt klipt, sov han fredelig på fanget mitt med bamsen sin. Etter frisørtimen gikk vi tur på stranda og ventet på Sushi. Så dere IG-storyen? Personligheten til King er generelt større enn kroppen hans. Akkurat fylt 7 uker, født med en fløyte i halsen og holder aldri kjeft. Sklir bra inn i denne familien!

Største nedtur: At vi måtte selge tingene våre i Norge... Når det er billigere å kjøpe alt nytt enn å sende, var det no-brainer (og trist) å selge unna alt! Samtidig synes jeg det er fint å kunne starte på nytt: ny seng, ny sofa, nytt spisebord, dere vet. Ting som er vårt. Vet ikke, kanskje ikke en nedtur likevel?

denice_04-09-17_001.jpg
denice_04-09-17_003.jpg

Månedens minner: Å få gjester på besøk for første gang var ordentlig stas! Sene kvelder på balkongen med gresk vin, god mat, musikk og latter rundt bordet kommer jeg til å huske lenge. Og venner som tar en pause fra hverdagen og sette av tid til å besøke oss? De får en stjerne i boka :)

Månedens lærdom: Skal vi si jeg har lært nå? Å være en større person ovenfor "feil" person kan skade deg mer enn du aner. Er ikke mer å hente hos meg nå for å si det sånn!

Flause: Pool-man har sett puppene mine. Trenger jeg å si noe mer? Løpe rundt i trusa gjør man bare til klokken 12:00 tydeligvis!

Beste måltid: Rimelig svak for duck BBQ på Fridays as :( Til Viggos store glede, han elsker å friste meg for han vet jeg ikke klarer å si nei til det. 

denice_04-09-17_002.jpg

Aldri prøvd å oppsummere ting og tang på denne måten før, var gøy å sette seg ned og se tilbake sånn! Så dette vil jeg fortsette med fremover :) Til dere som misunner været her vi bor; I dag er det like varmt som i går, omtrent 35 grader om dagen og 26-28 om kvelden. Aircondition vår står på og jobber for harde livet, det er faktisk helt nødvendig hvis vi skal klare å konsentrere oss om noe som helst. Har dere fått en fin start på uka? Ja? Nei? Tips fra et matvrak til et annet; lag deg noe godt å spise i kveld ♥ 

Vi skal ha biff (seff).

Denice Hagen