Middagstips som ikke gjør deg tynnere

denice_08-09-17_008.jpg

Chicken breasts

wrapped in bacon & cheddar cheese

Jeg er det største matvraket på to bein og heldigvis våger ingen å stoppe meg fra å spise det jeg vil. Jeg tør ikke å stoppe meg selv engang! Men når jeg først finner viljestyrke til å stoppe, er jeg allerede så overspist at jeg aldri vil spise igjen for resten av livet. Maten jeg liker aller best å spise er liksom ikke Instagram-vennlig heller... Som smoothie bowl, spagetti laget av agurk, sjokoladekake uten sjokolade, knekkebrød uten noe som helst på - ja lista er uendelig! Og blir man egentlig mett?

Tenker å ta meg sammen litt når det kommer til matveien. Jeg prøver ikke å skjule at vi har gått ut og spist ofte akkurat... Men man blir lei av å spise ute også *banker sistnevnte inn i hodet mitt*. At King er så liten og er glad i selskap, tvinger oss til å spise en del hjemme. Og jeg har stort sett hatt smerter i munnen denne uken, det skyldes mine plagsomme-visdomstenner (eller karma?) som er i ferd med å bryte frem. OG DET.GJØR.SÅ.VONDT! Først i går kunne jeg spise mye igjen, og da lagde jeg dette til middag;

denice_08-09-17_009.jpg

Kyllingfilet surret i bacon og cheddarost. Serveres med ovnsstekte potetbåter, og enkel salat til. Nam! Ikke så Instagram-fint kanskje, men veldig mett-fint.

Jeg lover.

Denice Hagen