10 min. om dagen er nok!

Synes du det er vanskelig å publisere relevant og godt innhold ofte nok i sosiale medier? Er du god på det du driver med så skal det være interessante ting å vise frem rundt deg omtrent hele tiden! Ting som du ser på som selvfølgelig er ikke nødvendigvis det for andre.

Prøv å ikke tenke at du må produsere innhold. Gå over til å dokumentere det du gjør! Det er mye enklere og faktisk også bedre. Du gir følgerne dine en genuint og "ekte" innblikk bak kulissene uten at det forstyrrer dagen din nevneverdig. Det blir så vanvittig mye enklere å dele ofte og kontinuerlig med dette tankeskiftet. Deling blir straks mye mindre høytidelig og formelt. På plattformer som Snapchat, Instagram og Facebook bør du poste 7-20 ganger om dagen (totalt) om du skal greie å påvirke publikummet ditt effektivt.

I tillegg kan det være veldig lurt å ha en kanal der du har mulighet til å gå mer i dybden på det du er god på. Eks. en blogg, podcast eller vlogg på YouTube der du poster minst en gang i uken til dine mest interesserte følgere. Jeg anbefaler deg å velge medium utifra hva du personlig egner deg best for. Tenk TV, radio eller skribent. Hvor er du sterkest? OK, da velger du det!

Lykke til med dokumenteringen! 

NorskViggo SundvoldComment